AGENDA NOVEMBRE

DIVENDRES 11 / VIERNES 11 
AL PETIT ATELIER DE LES ARTS
 
VALÈNCIA 

LA CAIXA DELS CONTES / LA CAJA DE LOS CUENTOS 
 Una caixa on els personatges prenen vida pròpia dins d'uns escenaris mutants de cartó, collage i colors. 
 
Una caja donde los personajes toman vida própia en el interior de unos escenarios mutantes de cartón, collage y colores.

........................................

DISSABTE 12/ SÁBADO 12
A ESCUELA MEME 
VALÈNCIA

CONSTRUEIX UN TAMBORET EN CARTÓ/ CONSTRUYE UN TABURETE EN CARTÓN Iniciació a la construcció de mobles en cartó. A partir de patrons predissenyats es construirà un tamboret mitjançant l'encaix de diferents planxes de cartó. Durant el procés, es podran veure algunes de les característiques i possibilitats del treball amb aquest material tan fàcil de trobar i de manipular. En finalitzar la sessió cada participant s'haurà construït un tamboret en cartó i es portarà un exemplar de la revista Planea (realitzada per Planeando truchas) amb patrons per realitzar dos mobles més.
Iniciación a la construcción de muebles en cartón. A partir de patrones prediseñados se construirá un taburete mediante el encaje de diferentes planchas de cartón. Durante el proceso, se podrán ver algunas de las características y posibilidades del trabajo con este material tan fàcil de encontrar y de manipular. Al finalizar la sesión cada participante se habrá construido un taburete en cartón y se llevará un ejemplar de la revista Planea (realitzada por Planeando truchas) con patrones para realizar dos muebles más.

........................................   

DISSABTE 19 / SÁBADO 19 
BARCELONA 


#FEM TRAMOIA
CREACIÓ D'ESPAIS DEL NO-RES / CREACIÓN DE ESPACIOS DE LA NADA
 Taller d’escenografia i ambientació. Revisarem i practicarem estratègies de treball en el moment d’abordar un projecte escènic i realitzarem petites instal·lacions amb tot tipus de material "low cost". 

Taller de escenografía y ambientación. Revisaremos y practicaremos estrategias de trabajo a la hora de abordar un proyecto escénico y realizaremos pequeñas instalaciones con todo tipo de material "low cost"

No hay comentarios:

Publicar un comentario