Otras creaciones

ATREZZO PER AL DOCUMENTAL Baba de Barcelone 

Disseny i realització de dos elements decoratius per al documental Baba de Barcelone dirigit per Peter Stuart, presentat per Antoine de Caunes i produït per Canal+France en 2011. Aquest documental forma part d'una sèrie d'emissions sobre la vida i personalitat de grans metròpolis mundials, com Tokio o Berlin.

Vam realitzar dos elements de caire cubista-surrealista, el cavall de Don Quixot i un Molí.AMBIENTACIONS A THE FURIOUS SESSIONS

Un proyecto conjunto de los Estudios Sol de Sants y la productora de vídeo RiD produccions, que consiste en sesiones en directo donde además del vídeo, el sonido se trata sin compromiso alguno y donde las Truchas nos sumamos ambientando el espacio.
Dolores

Dolores
Isaac Ulam
Isaac Ulam
Manos de Topo
Manos de Topo
Animic

Animic
Sidonie

Kase O & Magnetism

Maika Makovski
Luz Verde
Maïa Vidal
Sewards

Boat Beam

Mäbu (Hallo) from The Furious Sessions on Vimeo.ESCENOGRAFIA PER A L'OBRA TEATRAL 
Cocinando con Elisa. 
Treball d'escenografia per a l'obra Cocinando con Elisa, de la companyia de teatre Papalani Teatro dirigida per Montse Móstoles, es va estrenar el 20 d'octubre del 2012 al centre cívic Sant Jordi Rivera Baixa al Prat de Llobregat. 

Tot els elements de l'escenografia estan creats a partir de materials recuperats i re-treballats, des de fusta de palets a estanteries transformades. 
DISSENY D'INTERIORS AL BAR-RESTAURANT CERA 23 
Disseny del bar Cera23 al Raval (Barcelona): disseny basat en la recuperació d'objectes.

Diseño del bar Cera23 en el Barrio del Raval (Barcelona): suelos, paredes, techos, lámparas y mobiliario. Realización de lámparas originales, pátinas del pasillo y búsqueda de complementos.
  

Detalle de lamparas, diseñadas y producidas para Cera 23